IMPACT EXECUTIVES

IMPACT EXECUTIVES VÄLITTÄÄ PARHAAT OSAAJAT OIKEAAN TILANTEESEEN – TÄTÄ ON IMPACT INTERIM MANAGEMENT

Impact Executives toimii Interim Management -alalla. Välitämme määräaikaisiin projekteihin ja tehtäviin interim-johtajia ja -neuvonantajia Pohjoismaisella tasolla. Verkostomme koostuu kokeneista johtajista, oman alansa asiantuntijoista, joilla on pitkä kokemus erilaisista operatiivisista tehtävistä. He tuovat yrityksiin erityisosaamistaan jo ensimmäisestä päivästä lähtien. Taataksemme parhaat mahdolliset lähtökohdat onnistuneelle muutokselle ja kehitykselle, teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme ja interim-johtajiemme kanssa. Henkilöarviointiosaamisemme ja asiakkaiden tarpeiden ymmärtäminen mahdollistavat sen, että löydämme nopeasti parhaan osaajan, joka toimii yrityksen strategian ja tavoitteiden mukaisesti.

Impact Executives on yksi Pohjoismaiden johtavista Interim Management -alan yrityksistä. Toimimme yhteistyössä Alumnin kanssa, osana Harvey Nash -konsernia.

ASIAKKAAMME

ASIAKKAAMME

Asiakkaamme toimivat monilla toimialoilla, sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Meille on tärkeää tehdä tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme ja interim-johtajiemme kanssa. Henkilöarviointiosaamisemme ja asiakkaiden tarpeiden ymmärtäminen mahdollistavat sen, että löydämme nopeasti parhaan osaajan, joka tukee yrityksen strategiaa ja tavoitteita.

IMPACT MANAGEMENT

MIKSI KÄYTTÄÄ IMPACT INTERIM -JOHTAJAA?

Ratkaisemme asiakkaidemme haasteet nopeasti, välittämällä yritykseen ja tilanteeseen sopivimman interim-johtajan. Verkostomme johtajat analysoivat yrityksen tarpeet perusteellisesti ja toimivat tehokkaasti kehitystilanteessa. Siksi interim-johtajan käyttö on kustannustehokas vaihtoehto, kun yritystä esimerkiksi kasvatetaan, organisaatiota muutetaan tai on tarvetta väliaikaiselle resurssille. Verkostomme johtajat tukevat yritystoimintaa sovitun ajanjakson ajan, yleensä kuudesta kahteentoista kuukauteen.

Saatavuus – toimeksianto voidaan aloittaa muutaman päivän varoitusajalla

Lisäarvo – oman alansa asiantuntija, tuo yritykseen erityisosaamistaan jo ensimmäisestä päivästä lähtien

Tuloksellisuus – tavoitteena saavuttaa nopeasti taloudellisesti mitattavia tuloksia