PALVELUMME

PALVELUMME

Taataksemme parhaat mahdolliset lähtökohdat onnistuneelle muutokselle, teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme ja interim-johtajiemme kanssa. Henkilöarviointiosaamisemme ja asiakkaiden tarpeiden ymmärtäminen mahdollistavat sen, että löydämme nopeasti parhaan osaajan, joka toimii yrityksen strategian ja tavoitteiden mukaisesti.

Saatavuus – lisäarvo – tuloksellisuus

IMPACT ADVISORY

Kun yritys kaipaa strategista apua, esimerkiksi organisaatiomuutoksen aikana, Impact Advisory -palvelumme tarjoaa joustavasti Impact-neuvonantajan palveluita. Neuvonantajan osallistuminen yrityksen toimintaan sovitetaan aina tapauskohtaisesti ja tarpeiden mukaan.

IMPACT MANAGEMENT

Kun yritys on murrosvaiheessa, tiedostamme, että nopeus on valttia, kuitenkaan laatua unohtamatta. Siksi varmistamme, että asiakkaamme saavat välittömästi parhaat osaajat käytöönsä. Impact-johtajamme on käytettävissä välittömästi sekä tarjoavat joustavan ja kustannustehokkaan ratkaisun.

IMPACT PLACEMENT

Impact Placement-palvelu on välitön ratkaisu silloin kun vakituisen johtajan rekrytoiminen olisi yrityksen paras vaihtoehto, mutta pitkä rekrytointiprosessi ei ole mahdollista tai kannattavaa. Me tarjoamme verkostostamme sopivia johtajia, jotka ovat välittömästi valmiina uusiin haasteisiin.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ