MEIDÄN TIIMI

ANNA HJERTSTEDT

ANNA HJERTSTEDT

Managing Director Impact Executives Ruotsi

Anna on vuonna 2011 perustetun Ruotsin Impact Executiven perustajajäsen ja nykyinen toimitusjohtaja. Hän on työskennellyt Alumnilla ja Harvey Nash konsernilla johdon konsulttina vuodesta 2007 lähtien.

Anna on valmistunut kauppatieteiden maisteriksi Tukholman yliopistosta ja lisäksi hänellä on useita sertifikaatteja eri arviointi- ja kehittämistyökaluista.

Puhelin +46 730 66 90 87

anna.hjertstedt@impactexecutives.se

LINKEDIN

ÅSA LÖGDBERG

ÅSA LÖGDBERG

Senior Manager

Åsa on työskennellyt Impact Executivesilla vuodesta 2014 lähtien. Tätä ennen Åsa on työskennellyt Alumnin konsulttina usean vuoden ajan. Hänellä on laajaa kokemusta eri toimialojen henkilöstöhauista, mutta hän keskittyy erityisesti IT-sektoriin sekä pääomasijoittajakenttään. Åsalla on lisäksi kokemusta ylimmän johdon auditoinneista, sekä sertifikaatteja eri arviointi- ja kehittämistyökaluista. Hänellä on kauppatieteiden kandidaattitutkinto Lundin yliopistosta.

Puhelin +46 730 55 17 31

asa.logdberg@impactexecutives.se

LINKEDIN

ANNA PIHL HEDSUND

ANNA PIHL HEDSUND

Senior Consultant - vanhempainvapaalla

Anna työskentelee Malmön toimistossamme. Hän on aikaisemmin työskennellyt tilintarkastajana Deloitte/Andersenilla sekä tehnyt konsernitason tilinpäätöksiä esimerkiksi Securitaksella ja AAK:lla. Ennen Impact Executivesille tuloa, Anna työskenteli Meritmindilla.

Hän on valmistunut kauppatieteiden maisteriksi Lundin yliopistosta.

Puhelin + 46 761 25 76 40

anna.pihl.hedsund@impactexecutives.se

LINKEDIN

MALIN HUMBLA

MALIN HUMBLA

Executive Business Assistant, Market & Communications

Malin on työskennellyt Impact Executivesilla vuodesta 2015, päävastuunaan markkina- ja asiakaskokemus. Hänellä on kokemusta samankaltaisesta roolista Ramberg Advokaterilta.

Puhelin +46 761 25 76 41

malin.humbla@impactexecutives.se

LINKEDIN

HEIKKI OTSOLAMPI

HEIKKI OTSOLAMPI

Consultant

Heikki työskentelee Helsingin toimistollamme ja on ollut osa Alumnia jo vuodesta 2011. Hän työskentelee mm. interim-johtajuuden parissa. Muuten urallaan Heikki on työskennellyt bioteknologian, markkinoinnin ja IT:n parissa.

Heikki on suorittanut maatalous- ja metsätieteiden maisterin tutkinnon Helsingin Yliopistosta.

 

Puhelin +358 50 618 60

heikki.otsolampi@alumniglobal.com

LINKEDIN