KONSULTOINTI

Impact Executives toimii Interim Management -alalla. Välitämme määräaikaisiin projekteihin ja tehtäviin interim-johtajia ja -neuvonantajia Pohjoismaisella tasolla. Verkostomme koostuu kokeneista johtajista, oman alansa asiantuntijoista, joilla on pitkä kokemus erilaisista operatiivisista tehtävistä. He tuovat yrityksiin erityisosaamistaan jo ensimmäisestä päivästä lähtien. Taataksemme parhaat mahdolliset lähtökohdat onnistuneelle muutokselle, teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme ja interim-johtajiemme kanssa.

TOIMI IMPACT INTERIM JOHTAJANA

Tavoitteemme on luoda pitkäjänteistä yhteistyötä Impact Interim -konsulttiemme kanssa. Kuuluessasi verkostoomme, saat olla mukana merkittävissä ja haastavissa projekteissa sekä mahdollisuuden näyttäytyä markkinoiden kiinnostavimmille yrityksille. Meille on tärkeää, että tunnet itsesi tervetulleeksi verkostoomme ja, että koet meidän olevan aidosti kiinnostuneita sinusta, osaamisestasi ja ammattitaidostasi.

Meille on erityisen tärkeää, että toimintamme on aina ammattimaista, ja ylläpitämämme verkosto koostuu omien alojen parhaista asiantuntijoista. Me tuemme sinua prosessin joka vaiheessa, ja toimimme sparrauspartnerina prosessin aikana ja sen jälkeen. Me olemme joustavia ja otamme jokaisen tehtävänannon yksilöllisenä haasteena, erityisine olosuhteineen ja vaatimuksineen.

LÄHETÄ MEILLE ANSIOLUETTELOSI

Jos olet kiinnostunut toimimaan Impact Interim-johtajana, lähetä meille ansioluettelosi.

INFO@IMPACTEXECUTIVES.FI